Mobil : 0765 276 289
E-mail : info@transautovyo.ro

Ambalajul conteaza

ambalarea-in-containere

In fiecare casa avem produse sau lucruri care sunt muncite de sute sau chiar de mii de maini, pana ajung in posesia noastra. Astfel fiecare obiect are inscris in el o poveste, o poveste despre oamenii care au muncit la el.

Primul pas incepe, bineinteles, in fabrica, acolo unde are loc ,,magia” realizarii produsului de care avem nevoie. Prima imagine sau primul aspect fizic al produsului este aplicat sau realizat de producator si are ca scop atragerea clientului prin aspectul sau placut.

Pentru a pastra acest aspect placut, dar si pentru a pastra proprietatile initiale intacte ale produsului este nevoie de o ambalare corecta si de o modalitate de transport potrivita pentru pentru acel tip de produs.

ambalajul-conteaza

ambalajul-conteaza

Aici revenim la importanta containerelor si la faptul ca acestea sunt acum modalitatea cea mai cautata si ce mai eficienta de transport, mai ales international, a produselor. Producatorii le aleg pentru ca sunt rezistente, asigura siguranta produsului, pot transporta intr-un container cantitati considerabile, dar si pentru ca produsul ajunge in magazine spre viitorul proprietar in conditii cat mai bune si cu cat mai putine daune ale lotului.

Faptul ca aceste containere sunt manipulate dintr-un vas de transport in altul sau dintr-un camion in altul fara a goli intreg lotul din container, reprezinta un avantaj considerabil si pentru ca oamenii ce sunt solicitati pentru astfel de operatiuni sunt putini, reducand astfel si in preturile privind mana de lucru si adaugand un plus la garantia autenticitatii si starii fizice a produsului.

Despre autor

Camion cu macara, inchiriere camion cu macara in Bucuresti sau oriunde in tara. Transport containere si transport rutier de marfuri prin Trans Auto Vyo.

Nici un comentariu

Comenteaza