Mobil : 0765.274.210
E-mail : office@camioncumacara.com

Camionul cu macara

Camion-cu-macara

Camionul cu macara

Daca lucrezi in domeniul industrial sau al transporturilor cu siguranta te-ai confruntat cu problema manipularii sau transportarii marfurilor de tonaj mediu sau mare dintr-un loc in altul. Atunci cel mai probabil te-ai gandit care sunt cele mai avantajoase si rapide solutii pentru a-ti rezolva problema.
In materie de transport manipulat marfa de la un loc la altul (mai ales pe distante scurte) in aria industriala si nu numai, cel mai apreciat este camionul care are integrat pe el o macara speciala.
Acest tip de camion are montat pe el o macara care ii permite o mult mai mare mobilitate si rapiditate decat in cazul unui camion fara macara sau in cazul unei macarale fixa.

Camionul-cu-macara

Camionul-cu-macara

Macaraua este cuplata pe camion printr-o placa turnata care permite bratului mobil sa se miste cu usurinta. Camioanele de acest tip functioneaza cu un singur motor, atat pentru camion, cat si pentru macara, bratul mobil fiind alimentat cu ajutorul unei pompe hidraulice.
Acest tip de camioane sunt cele mai cautate si mai utilizate datorita faptului ca nu mai este nevoie sa se utilizeze un echipament sau forta umana de lucru suplimentare. Multe din modelele noi vin cu o remorca inclusa pe langa macara, ceea ce faciliteaza si mai mult munca transportorilor, dar si a soferilor.
Unele macarale montate pe camioane pot ridica intre 14 si 1000 de tone si pot avea o rotatie a bratului mobil de la 180 pana la 360 de grade, in functie de model. Chiar daca viteza de miscare este mai redusa de cat a altor mobile de lucru, sunt cel mai cautate pentru ca faciliteaza munca oamenilor de pe santiere, dar sunt si avantajoase in materie de timp si fiabilitate.

Despre autor

Camion cu macara, inchiriere camion cu macara in Bucuresti sau oriunde in tara. Transport containere si transport rutier de marfuri prin Trans Auto Vyo.

Nici un comentariu

Comenteaza