Mobil : 0765 276 289
E-mail : info@transautovyo.ro

Casa de oaspeti din containere maritime

Despre casa de oaspeti din containere maritime

Cu totii ne-am intalnit cu problema  de a caza pentru un timp, mai scurt sau mai lung, persoane dragi noua care vin in vizita. Cum linistea caminului nu trebuie tulburata, ideal ar fi ca musafirii sa aibe un spatiu al lor intim si totodata ritmul vietii de familie sa decurga obisnuit. Poate ca avem o camera de oaspeti sau  ne putem restrange mai multi intr-o camera asfel incat sa asiguram confort si intimidate invitatiilor, numai ca aceasta situatie creaza adesea discomfort si nerabdarea de a fi ne intoarce la  ritmul cotidian, discutam deci despre casa de oaspeti din containere maritime.

O solutie excelenta este aceea de a oferi  un loc separat, cu spatiu de dormit, de relaxare, baie si eventual o chicineta separate de casa noastra. Ce  spuneti de o casa de oaspeti?

Casa de oaspeti din containere maritime

Casa de oaspeti din containere maritime

Containere maritime second hand reconditionate, cu o zona vitrata mare pentru luminozitate si aspect placut, eventual chiar o usa glisanta de sticla , pot fi chiar o locuinta extrem de chic. Desigur, acesta trebuie anvelopat pentru izolare termica, iar pentru a nu avea un aspect industrial ci doar modern poate fi placat atat la exterior cat si la interior cu lambriuri din lemn. Acestea vor avea rol atat de izolare fonica si termica cat si estetic. Dimensiunile containerului  (in functie de necesitatile avute) raspund cu succes mobilarii cu o sofa extensibila, o masa pentru 2 persoane, un minibar si un grup sanitar. Este foarte adevarat ca exista posibilitatea ca acest loc sa fie atat de placut incat sa fiti tentati sa folositi acest spatiu chiar Dvs pentru recreere sau un loc de refugiu dupa o zi de munca obositoare.

O casa de oaspeti  facuta dintr-un container maritim poate fi solutia ideala privind atat  costurile cat si perioada de livrare, care este foarte scurta, spre deosebire de o constructie clasica. De asemenea, fundarea clasica nu este necesara, containerul putand fi pozitionat  pe dale inalte de beton sau traverse de  beton ca cele de la calea ferata.  Pe langa faptul ca nu este necesara autorizarea de construire, se poate monta usor si livra extrem de rapid cu ajutorul unui camion dotat cu macara. Daca proprietatea Dvs are acces la un drum mai lat de 5 metri livrarea se va face facil, fara niciun cost suplimentar , astfel incat in scurt timp de la comanda,  veti fi proprietarul unei case de oaspeti. Aceasta idée poate fi adaptata si in cazul unei locuinte provizorii sau definitiva la tara sau  oriunde intr-un loc mirific pe care il detineti si va place sa il vizitati des .

Despre autor

Camion cu macara, inchiriere camion cu macara in Bucuresti sau oriunde in tara. Transport containere si transport rutier de marfuri prin Trans Auto Vyo.

1 Comentariu

  1. Maxim George

    M-ar interesa un container maritim, nou sau second hand.. si preturile pentru fiecare..

Comenteaza