Mobil : 0765.274.210
E-mail : office@camioncumacara.com

Containere frigorifice

containere frigorifice

Atunci cand apelam la transportul cu ajutorul containerelor este fie pentru ca transportam marfa de peste ocean, fie ceea ce transportam trebuie sa ajunga in conditiile cele mai bune la destinatie, sau amandoua variante. Daca dorim, bineinteles, sa transportam o marfa care risca sa se deterioreze la anumite temperature, solutia atunci este utilizarea unui container frigorific.

Containere frigorifice speciale, numite de obicei doar frigorifice , pot controla temperatura si permit ca  totul, de la carne, fructe , legume, produse lactate, produse chimice si farmaceutice sa calatoreasca, daca este necesar, in întreaga lume .

Speciale frigorifice pot pastra produse congelate la temperaturi de -60 grade C. Dar alte frigorifice pot pastra produse la temperaturi mai calde, în cazul în care este necesar. Sistemele de dezumidificare sunt in masura sa asigure umiditate optimă în interiorul containere frigorifice.

containere frigorifice

containere frigorifice

Unele frigorifice permit controlarea atmosferei în container astfel ca bananele pot fi transportate si transferate între continente fara ca acestea sa innegreasca. Chiar si florile pot sa ramana in stare proaspata in containere frigorifice în timp ce sunt transportate sute sau mii de kilometri pana la destinatie. Aceasta se datoreaza faptului ca frigorificele sunt capabile, ca magazinele alimentare, sa stocheze si sa vanda apoi tot felul de produse proaspete pe tot parcursul anului.

Containere frigorifice se gasesc de obicei in dimensiuni de 6 si 12 metri, dimensiuni generale ca si cele pentru containerele de marfuri uscate. Cu toate acestea este posibil ca in interiorul lor sa existe spatiu mai putin de marfa disponibil din cauza spatiului ocupat de unitatea de refrigerare si de ventilatie. Insa ele reprezinta varianta optima si eficienta de transport atunci cand dorim sa avem doar marfa proaspata in magazine.

Despre autor

Camion cu macara, inchiriere camion cu macara in Bucuresti sau oriunde in tara. Transport containere si transport rutier de marfuri prin Trans Auto Vyo.

Nici un comentariu

Comenteaza