Mobil : 0765 276 289
E-mail : info@transautovyo.ro

Procesul de constructie containere modulare

constructie-containere

Procesul de constructie containere modulare pas cu pas

 

Atunci cand ai nevoie de constructii sau containere portabile sau modulare pentru afacerea, scoala sau casa ta, ai nevoie sa apelezi la o firma care se ocupa cu realizarea sau comercializarea acestora.

Dar care sunt pasii care urmeaza dupa ce comanda a fost realizata de client? Cum se realizeaza procesul de constructie a containerelor modulare de obicei?

constructie-containere-modu

constructie-containere-modu

Exista, intr-adevar, 6 pasi principali dupa care fiecare producator sau firma de constructii modulare ii urmeaza.

Primul – stadiul de proiectare – unde arhitectii stabilesc specificatiile cladirii dorite, se realizeaza planul podelelor si a altor aspecte interioare si exterioare.

Pasul al doilea este cel in care se stabilesc materialele din care se fabrica containerul sau constructia, tinand cont de specificul cererii. De cele mai multe ori materialele utilizate sunt reciclabile, durabile si gata de montat. Toate materialele si elementele necesare asamblarii primesc in fabrica un tratament special pentru a rezista mai bine si a fi asamblate mai usor.

Al treilea pas ar trebui sa se realizeze in acelasi timp cu pregatirea materialelor. Terenul pe care se va asambla containerul sau constructia trebuie nivelat, daca e cazul, si intre timp se pun bazele si se instaleaza utilitatile auxiliare constructiei.

Pasul patru presupune livrarea materialelor si a elementelor pentru asamblarea constructiei modulare. Ele ajung pe teren in proportie de 80 – 90 % montate, restul elementelor fiind necesare a fi asamblate pe teren sau legate/montate intre ele, cu instructiunile de asamblare de rigoare.

In pasul al cincilea se realizeaza asamblarea elementelor intre ele dupa instructiunile oferite de catre productor. Insa se poate intampla ca la destinatie constructia modulara sa ajunga deja asamblata, in functie de numarul de elementele si dimensiunile constructiei.

Ultimul pas presupune produsul finit, gata spre a fi folosit in scopurile pentru care a fost proiectat initial, dar si posibil de modificat daca unele aspecte nu se potrivesc cu contextul sau spatiul actual.

Despre autor

Camion cu macara, inchiriere camion cu macara in Bucuresti sau oriunde in tara. Transport containere si transport rutier de marfuri prin Trans Auto Vyo.

2 comentarii

  1. Ionut

    Sunt foarte bine venite aceste informatii. La cat mai multe postari de acest gen. Multumim

  2. dobroiu daniela

    buna ziua , sunt interesata sa achizitonez un container birou , 30 mp , 3 incaperi iar baia sa aibe intrare separata. ce pret au si daca sunt autorizate. va multumesc.

Comenteaza