Mobil : 0765 276 289
E-mail : info@transautovyo.ro

Transport containere maritime si containere birou

camion-container

camion-container

Transport containere maritime si containere birou

Trans Auto Vyo Srl asigura servicii de transport containere , asiguram incarcare si descarcare la cererea dumenavoastra, in general ne ocupam cu transportul containerelor goale dar , putem asigura si transport containere incarcate cu marfa.

Experienta a peste noua ani de activitate in domeniul transporturilor de containere ne recomanda ca un partener de incredere care va poate asigura transporturile in siguranta si fara stres pentru dumneavoastra.

Dispunem in  Bucuresti de singurul camion cu macara din tara capabil sa incarce, sa transporte si sa descarce un container de 40′ sau 40′ Hc .

Pentru cotatii de transport va rugam sa ne contactati pe 0765274210 – Administrator.

Despre autor

Camion cu macara, inchiriere camion cu macara in Bucuresti sau oriunde in tara. Transport containere si transport rutier de marfuri prin Trans Auto Vyo.

2 comentarii

  1. Marian Iovan

    Doresc o cotatie de pret pentru transport containere birou, trei containere, din Bucuresti pana in Constanta. Va rog sa-mi specificati ce cotatie de transport aveti daca doresc un camion cu macara care sa-mi asigure si incarcarea containerului.

  2. camion

    Cotatia de transport pentru containere cu camion cu macara a fost trimisa pe e-mail. Va stam la dispozitie pentru orice detalii.

Comenteaza